بازگشت

تاثیر نورپردازی در کوراسیون داخلی

در این بخش از وب سایت شرکت طراحی تجهیزات اداری و ارائه دهنده ورک استایل پادایران به بررسی تاثیر و اهمیت نورپردازی در دکوراسیون داخلی اداری و معماری داخلی پرداخته‌ایم.

اهمیت نورپردازی در دکوراسیون داخلی اداری

احتمالا شما هم این حس را تجربه کرده‌اید که با ماندن در محیطی خیلی زود احساس خستگی و کسالت کنید. حتما هم پیش آمده که با رفتن به یک فروشگاه و یا دفتر کار احساس شادابی
بیشتری را تجربه کرده و حتی تمایل داشتید که بیشتر در آن مکان بمانید!

نه اینکه بگوییم تنها دلیل، اما می‌توان گفت که یکی از مهم‌ترین دلایل اختلاف این احساس شما، تفاوت نورپردازی آن محیط بوده است.

محیط های اداری که به خوبی نورپردازی شده‌اند، شاداب‌تر و زنده‌تر به نظر می‌رسند و این موضوع تاثیر مستقیم روی بازدهی کارمندان و رضایت مراجعین خواهد داشت. تاثیر مثبتی که یک نورپردازی دلنشین بر مراجعین شما می گذارد را هیچ وقت دست کم نگیرید!

نورپردازی می‌تواند در جذابیت دفتر کار شما تاثیر زیادی داشته باشد. اما این کار باید به صورت کامل تخصیص انجام شود.

راهکارهای نورپردازی در محیط اداری

در ادامه به ارائه چند راهکار برای نورپردازی محیط اداری که از نظر طراحان شرکت طراحی تجهیزات اداری و ارائه دهنده ورک استایل پادایران تاثیر زیادی بر افزایش کارایی دارند، پرداخته‌ایم:

۱. بهترین استفاده را از نور طبیعی داشته باشید.

۲. طراحی سیستم نورپردازی و مبلمان اداری در فضای کاری تان را با یکدیگر مطابقت دهید.

۳. برای تفکیک بهتر فضاها می‌توان از نور خطی در پارتیشن اداری استفاده کرد.

پیشنهاد مطالعه: پارتیشن اداری هوشمند را می‌شناسید؟

۴. نورهای خطی و دکوراتیو می توانند انتخاب مناسبی در فضاها و محیط های اداری باشند.

۵. تاثیر رنگ و دمای نور را در دکوراسیون محیط اداری حتما در نظر بگیرید.

۶. برای ایجاد تعادل در محیط اداری از نور مستقیم و غیرمستقیم به صورت همزمان استفاده کنید.

۷. از چراغ های خاص و جذاب به عنوان نقطه تمرکز استفاده کنید.

۸. از چراغ های مدرن و پربازده استفاده کنید.

توصیه هایی برای نورپردازی در فضا و محیط اداری

  • یک نورپردازی بهینه به تعادل میان منابع نوری مستقیم و غیرمستقیم و همچنین تعادل میان نور طبیعی و نور مصنوعی نیاز دارد.
  • مقدار مناسب نور در فضاها و محیط های اداری، از خستگی و فقدان تمرکز جلوگیری می‌کند. به طورکلی، افزایش روشنایی عملکرد بصری را افزایش می‌دهد و تأثیر مثبتی بر دقت و سرعت پردازش بصری اطلاعات می‌گذارد.
  • از آن جایی که بیشتر فعالیت‌های اداری در طول روز انجام می‌گیرد، نور مصنوعی جنبه مکمل دارد. در ساختمان‌های اداری که عرض ساختمان زیاد است، در اغلب بخش‌های مرکزی ساختمان نور مصنوعی اولویت دارد.
  • در محیط کارتان تا حد امکان از رنگ‌های روشن استفاده کنید، چرا که رنگ تیره نور را جذب کرده و در نتیجه باعث هزینه بیشتر برای شما می‌شود.
  • حتی الامکان از ایجاد سایه در محیط کار جلوگیری کنید. از ادوات روشنایی در مکان هایی استفاده کنید که نور را در تمام ابعاد فضا پخش کنند. هم چنین بهتر است که نور محیط کارتان قابل تنظیم باشد تا بتوانید بر حسب نیازتان آن را کم و زیاد کرده و از روشنایی روز حداکثر بهره را ببرید.

سایر موارد و اصول مهم در نور پردازی

  • در دفاتر و فضاهای کاری و اداری تأمین ۲۰۰ تا ۳۰۰ لوکس روشنایی ضروری است. مقدار حداقلی ۵۰۰ لوکس در فضاهای کار با کامپیوتر در نظر گرفته شده است. در شرایط کاری که خیلی دقیق باشد تا حدود ۷۰۰ لوکس روشنایی تأمین شود. روشنایی ۷۵۰ تا ۱۰۰۰ لوکس میتواند تأثیر مثبتی بر عملکرد کارمندان مسن‌تر داشته باشد.
  • مکان لامپ‌ها باید به گونه ای طراحی شود که نور مستقیم آن‌ها در مخروط دید افرادی که پشت میز کار نشسته‌اند قرار نگیرد.
  • در سالن‌های دارای میز کنفرانس و گردهمایی، تامین روشنایی برای سطوح عمود برای بهتر دیدن چهره‌ها به اندازه روشن کردن میزها اهمیت دارد.
  • بهتر است محل های گفت و گو، انتظار و استراحت به سبک فضاهای مسکونی نورپردازی شوند تا محیطی دوستانه و آرامش بخش به وجود آید.
  • نورپردازی محیط‌های کاری نمی‌تواند کاملا به مهندس برق محول شود و حتما باید یک طراح نوع نورپردازی، میزان و نوع نور مناسب برای فضا را طراحی کند.
  • روشنایی مصنوعی به عنوان مکمل نور طبیعی نقش مهم و موثری در طرح معماری و کیفیت کلی ساختمان دارد. بنابراین معمار با طراحی نورپردازی مناسب می‌تواند زیبایی و کاربری ساختمان را تا حد قابل توجهی افزایش دهد.

شما عزیزان می‌توانید جهت مشاوره دکوراسیون داخلی اداری با شرکت پادیران در تماس باشید. همچنین از طریق صفحه طراحی های داخلی، با اصول معماری داخلی اداری نیز آشنا شوید.

در اینستاگرام پادیران نیز با شرکت طراحی تجهیزات اداری پادایران همراه باشید تا با نمونه کارهای ما و همچنین جدیدترین ایده ها در زمینه دکوراسیون اداری آشنا شوید.

close
فهرست مطالب